Voor iedereen die last minute een avond uit wil, zet NU.nl bijzondere concerten waar nog kaarten voor te koop zijn op een rij. Deze week zijn dat optredens van onder andere de Australische metalcoreband Parkway Drive, Joost en The Wombats.

Mike Yung - Utrecht

R&b-zanger Mike Yung zong jaren in metrostations in New York. Toen een van zijn optredens de aandacht van talkshowhost James Corden wist te trekken, ging hij viral en maakte de hele wereld kennis met zijn muzikale talent. Daar kwam onder andere het nummer Dreamer, dat hij maakte met Martin Garrix, uit voort. De metrostations zijn ingewisseld voor concertzalen en op 8 februari zingt hij in Utrecht.

Toontje Lager - Arnhem

Hits als Stiekem gedanst en Zoveel te doen worden afgewisseld met minder bekend materiaal tijdens het optreden van Toontje Lager in Arnhem. De nederpopband was in de jaren tachtig ongekend populair en weet ook jaren later nog precies hoe het publiek aan het dansen gekregen moet worden.

Jett Rebel - Groningen

Jelte Tuinstra, beter bekend als Jett Rebel, reist op zondag 10 februari naar het noorden van het land voor een solo-optreden in de Groningse Stadsschouwburg. In de afgelopen jaren bracht hij maar liefst zeven albums uit, waarvan hijzelf de laatst uitgebrachte plaat 7 het beste en "meest catchy" vindt. Tijdens zijn theatertour belooft hij zijn publiek mee te nemen op een muzikale reis door zijn leven.

Bovenstaand overzicht is een selectie van de redactie van NU.nl. Concerten kunnen na publicatie van dit artikel alsnog uitverkocht raken.