Paaspop heeft dinsdag 44 nieuwe namen voor de editie van dit jaar bekendgemaakt. Onder anderen De Staat, Kraantje Pappie en Bizzey zullen te zien zijn op het muziekfestival in april.

Ook de komst van Winne, De Jeugd van Tegenwoordig en Ellen ten Damme is dinsdag aangekondigd. Ook Passenger, Davina Michelle, Scooter en Ilse DeLange zullen er te zien zijn. 

De organisatie van het Brabantse festival, dat traditiegetrouw de start van het festivalseizoen vormt, had dinsdag nog meer nieuws. Paaspop breidt uit en krijgt er drie gebieden bij. De Cosy Comedy Club is het terrein van "échte komieken" en Detroit wordt een "audiovisueel walhalla voor technoliefhebbers".

Ook nieuw is The Love Boat, die in het teken van lichte erotiek staat. De "extravagante liefdesboot" moet de glorietijd van de Amsterdamse iT en RoXY doen herleven. "Fu*k het Nashvillemanifest!", stelt de festivalorganisatie. 

Paaspop vindt plaats van vrijdag 19 tot en met zondag 21 april. Kaarten voor het festival zijn vanaf zaterdagochtend te koop.