Na de auditie van Glennis Grace in het Amerikaanse talentenprogramma America's Got Talent zijn de laatste kaarten voor haar twee Whitney Houston-tributeconcerten in AFAS Live uitverkocht.

In RTL Boulevard laat de zangeres weten in gesprek te zijn over een derde concert. "We weten het nog niet zeker", zei Glennis over een extra show in AFAS Live. "Is een derde concert niet te veel? Zijn twee concerten dan niet genoeg?", aldus Grace. 

"Fantastisch natuurlijk dat mensen zo enthousiast zijn. Er is tegenwoordig zo veel te kiezen als het gaat om shows, concerten, festivals. Dan kan ik alleen maar dankbaar zijn", aldus de de veertigjarige zangeres.

Grace is nog steeds onder de indruk van alle reacties op haar auditie die vorige week in Amerika uitgezonden werd. Daar zong ze een lied van Whitney Houston, Run To You.

"Natuurlijk wist ik voor de uitzending al dat de jury en het publiek in de studio enthousiast waren, maar wat er daarna gebeurde, daar werd ik echt stil van", zegt Grace. "Al die positieve reacties, het viral gaan van de video, het voelt heel bijzonder. Want de concurrentie in de show is groot en het blijft toch spannend."

De tributeconcerten in de Amsterdamse zaal vinden op 5 en 7 oktober plaats.

Staande ovatie voor Glennis Grace na auditie America's Got Talent
290
Staande ovatie voor Glennis Grace na auditie America's Got Talent