Vriezenvener Robert Duursema krijgt kleine rol in Mannenharten 2

De wens van Robert Duursema uit Vriezenveen gaat in vervulling. De 22-jarige vrachtwagenchauffeur krijgt een kleine rol in de film Mannenharten 2.

Aankomende woensdag worden de scènes opgenomen met Duursema.

De man kreeg het nieuws vandaag tijdens de radio-uitzending van 100%NL. Het radioprogramma laat wensen van luisteraars in vervulling gaan als ze binnen een half uur terugbellen, nadat hun naam en wens op de radio te horen is geweest.

De Vriezenvener is enthousiast over de rol. Hij is vorig jaar begonnen met acteren en heeft zich ingeschreven bij verschillende castingbureaus.

Ervaring

"Acteren is echt mijn passie. Het is zo geweldig om een andere persoon te spelen. Ik weet van mezelf dat ik er goed in ben, maar het probleem is dat je veel ervaring nodig hebt om gevraagd te worden door een castingbureau. Daarom ben ik blij met deze kleine rol."

Het is niet de eerste keer dat Duursema op televisie komt. Hij heeft zes keer een figurantenrol gehad in GTST. Daarnaast zit bij de Vriezenveense toneelvereniging Hildebrand.

Zijn Twentse accent zal nog even de nodige aandacht vergen om het geheel weg te krijgen tijdens de opnames. "Iets wat er 22 jaar inzit, krijg je er niet in één dag uit. Ik moet zonder accent proberen te praten", lacht de Vriezenvener.

Lees meer over:
Tip de redactie