Santiago Arias keert woensdagavond weer terug in de basisopstelling van PSV voor de uitwedstrijd tegen Excelsior. Jetro Willems begint in Rotterdam opnieuw op de bank.

Arias miste het duel met FC Twente van afgelopen zondag vanwege een schorsing, maar is weer speelgerechtigd. De terugkeer van de Colombiaan bij PSV gaat ten koste van Nicolas Isimat-Mirin. De Fransman moet weer plaatsnemen op de bank.

Arias begint als rechtsback, waardoor Joshua Brenet weer linksachter is en Hector Moreno zijn plek in het centrum van de verdediging inneemt.

Het inbrengen van Arias is de enige wijziging die PSV-trainer Phillip Cocu doorvoert in zijn opstelling ten opzichte van de thuiswedstrijd tegen Twente. Dat betekent dat Willems, die zondag zijn rentree maakte na blessureleed, weer op de bank zit.

Excelsior

Bij Excelsior staat Filip Kurto voor het eerst sinds september weer onder de lat. Tom Muyters is door trainer Alfons Groenendijk verbannen naar de bank. Jeff Stans heeft een basisplaats ten koste van Stanley Elbers.

PSV kan op Woudestein bij winst het gat met koploper Ajax verkleinen tot één punt. Excelsior staat vijftiende in de eredivisie. Excelsior-PSV begint om 20.45 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis.

Opstelling PSV: Zoet, Arias, Bruma, Moreno, Brenet; Pröpper, Guardado, Hendrix; Narsingh, De Jong, Locadia 

Opstelling Excelsior: Kurto; Bovenberg, Fischer, Drost, Karami; Kruys, Auassar, Stans; Kuwas, Van Weert, Bruins.