Nikias Arndt rijdt ook de komende drie jaar voor Team Sunweb. De Duitser verlengde zaterdag zijn contract bij de van oorsprong Nederlandse wielerploeg.

Arndt eindigde vrijdag nog als tweede achter ritwinnaar Edvald Boasson Hagen in de negentiende etappe van de Tour de France.

Arndt komt sinds 2013 uit voor de ploeg van manager Iwan Spekenbrink. Vorig jaar schreef hij de laatste etappe in de Giro d'Italia op zijn naam.

Begin dit jaar won de 25-jarige renner de Cadel Evans Great Ocean Road Race. In 2014 boekte hij een ritzege in het Criterium du Dauphiné.

Behalve Arndt verlengde ook Max Walscheid zijn contract bij Sunweb. De 24-jarige Duitser tekende voor twee jaar bij. Hij begon in 2015 als stagiair en kreeg het jaar erop een profcontract.

Team Sunweb is in de Tour de France bijzonder succesvol. Warren Barguil en Michael Matthews wonnen beiden twee etappes voor de Duitse formatie.

Daarnaast zijn Barguil en Matthews zo goed als zeker van respectievelijk de bolletjestrui en de groene trui. De Fransman en de Australiër moeten zondag alleen de finish in Parijs nog halen.