Op 3 mei vindt de Grand Prix plaats op het circuit van Zandvoort. Speciaal voor alle mensen die hier niet bij kunnen zijn is er het Racefeest in de Jaarbeurs in Utrecht. De gehele dag staat in het teken van race-gerelateerde activiteiten. Ook zal de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix live op grote schermen te volgen zijn, en er daarna een groot feest losbarst. Bestel nu je tickets voor 25 euro.

Bestel hier je tickets.

Rondom de race wordt het NK simracen gehouden, kan je kennis maken met verschillende eSports en kan je de verkiezing bijwonen voor de leukste grid girl van Nederland. Alle activiteiten zijn voor iedereen te volgen op grote schermen of door zelf mee te doen. In de andere zaal staat er een programma vol optredens van DJ’s en bekende artiesten klaar om het feest rondom de race in te luiden. Onder andere DJ Nicklebass, Django Wagner, Wolter Kroes en Snollebollekes staan op het programma.

De presentator en het ‘racegezicht’ van de dag is Edward Cuilenborg, bekend van de presentatie van het WK voetbal, SBS6 en de sportdesk van NOS.

Tijdens het Racefeest is iedereen welkom: of je nu een party-animal bent of een leuk dagje uit wil met je gezin. Kies jij voor de Racefeestzaal of voor de gezinstribune? Het racefeest is voor alle leeftijden.

Meer informatie

  • Waar: Jaarbeurs Utrecht
  • Wanneer: zondag 3 mei 2020
  • Tijd: 10.00 tot 19.15 uur
  • Prijs: 25 euro inclusief servicekosten
  • Bestel hier je tickets
Het Racefeest in Jaarbeurs Utrecht
1
Video
Het Racefeest in Jaarbeurs Utrecht