De beste ijskunstenaars ter wereld komen naar Zwolle waar ze aan de slag gaan met 550.000 kilo ijs en sneeuw. Daarmee vertalen zij het thema 'R-IJs door de tijd' in ijs- en sneeuwsculpturen tot wel 6 meter hoog met geweldige special effects. Maak een wervelende reis door de tijd; begin in de prehistorie met immense dinosauriërs en eindig in de toekomst waar mensen leven op Mars. Bestel nu je tickets van 19,75 voor 13,45 euro per stuk.

Bestel hier je tickets.

Ben je uitgekeken en heb je dorst gekregen van de tijdreis? Dan ben je van harte welkom in de ijsbar waar koude drankjes op je staan te wachten.

Naast de spectaculaire reis door de tijd, wordt de IJsselhallen tijdens de kerstvakantie omgetoverd tot een Planet Ice Playground met verwarmde hallen, aankleding in winterse sferen en een echt Space Café. Speciaal voor kinderen wordt er een Space Kermis gecreëerd met een Ice-Rollercoaster, Bots-Ufo’s en andere gratis kermisattracties. 'R-IJs door de tijd' is een winterse ijs- en sneeuwbeleving voor het hele gezin.

Meer informatie

  • Waar: IJsselhallen Zwolle, Zwolle
  • Wanneer: tot en met 1 maart 2020
  • Openingstijden: dinsdag tot en met zondag tot 17.00 uur
  • Prijs volwassenen: van 19,75 voor 13,45 euro
  • Prijs kinderen: van 12,70 voor 10 euro
  • Bestel hier je tickets

De getoonde ticketprijs is inclusief 0,70 euro boekingskosten. De tickets voor kindertickets zijn geldig voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar oud. Let op: je koopt een vouchercode die na aankoop nog verzilvert dient te worden. Bij het verzilveren kies je een gewenste datum en tijd. Er is een gelimiteerd aantal tickets beschikbaar met deze korting, dus wees er snel bij. De tickets zijn niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen. De tickets zijn geldig tot en met 1 maart 2020. Nederlands IJsbeelden Festival is tijdens vakanties op maandagen geopend.