Killerclowns, zwaardslikkers, dwergen en een vrouw die aan haar haren door het luchtruim zweeft. Een gruwelijke show die zijn weerga niet kent. Na Moskou en Tokio is nu Utrecht aan de beurt. Onder aanvoering van Dokter Haze en een heuse rockband passeren de meest bizarre freaks de revue. Op 27 en 28 december is de enige originele versie van The Circus of Horrors te zien in Utrecht. Durf jij het aan? Bestel nu je tickets en ontvang 35 procent korting per ticket.

Bestel hier je tickets.

The Circus of Horrors is een Engelse showproductie die in 1995 ontstaan is en zijn première beleefde op het prestigieuze Glastonbury Festival. De artiesten spelen geen freaks, het zijn freaks. Gecombineerd met rockmuziek worden de meest opvallende, gruwelijke en verbijsterende trucs getoond in een niet te evenaren presentatie vol met special effects.

Wereldwijd is The Circus of Horrors een veelgevraagde productie geworden. In Engeland haalde de show de finale van Britain's Got Talent en maakte zelfs furore op West End. Tienduizenden Britten bezochten inmiddels deze hit voorstelling. De freaks veroverden eerder Moskou met hun originele voorstelling en ze waren de grote sensatie van het Fuji Rock Festival in Japan.

Het succes is in de entertainmentwereld niet onopgemerkt voorbij gegaan. Kopieën schoten de afgelopen jaren als paddenstoelen uit de grond. Niet één haalde echter het niveau van het origineel. Dokter Haze en zijn Horror Circus deelden het podium met sterren als Alice Cooper, Eminem, Iron Maiden en Oasis. Waarom? Ontdek het zelf op 27 en 28 december bij de Jaarbeurs in Utrecht. Beleef de meest bijzondere circus acts in de gruwelijkste setting ooit.

  • Waar: Jaarbeurs Tentencomplex P2, Utrecht
  • Wanneer: 27 en 28 december 2019
  • Prijs: vanaf 13,98 euro
  • Bestel hier je tickets

Toegang vanaf 16 jaar oud.