Van 21 december tot en met 5 januari beleeft deze familieshow zijn comeback bij de Jaarbeurs. Na twee jaar afwezigheid komt Wintercircus Utrecht terug met een show die alle voorgaande edities overtreft. Onder meer luchtacrobaten, stunts en natuurlijk clowns zorgen voor een spektakel van ruim twee uur. Een luxueuze en volledig in kerstsfeer gedecoreerde theatertent maakt de beleving compleet. Bestel nu je tickets voor de ultieme familieshow tijdens de kerstvakantie en ontvang 35 procent korting.

Bestel hier je tickets.

Spraakmakende acts spelen de hoofdrol bij de komende editie van Wintercircus Utrecht. In alle delen van de wereld hebben de producenten gezocht naar unieke acts die exclusief voor deze familieshow naar Nederland komen.

Troupe Danger is daar een goed voorbeeld van. Deze acrobaten tarten de zwaartekracht op het Rad des Doods. Op dit snel roterende rad worden de meest verbazingwekkende stunts uitgevoerd, zonder vangnet of veiligheidskabel. Minstens zo spectaculair is een luchtnummer dat de naam Cloud Swing draagt. Bij deze discipline wordt een verticaal koord op 8 meter boven de piste gehangen. Daarop vertoont een artiest vervolgens in razend tempo allerlei trucs terwijl ze door de tent slingert.

  • Waar: Jaarbeurs Tentencomplex P2, Utrecht
  • Wanneer: 21 december 2019 tot en met 5 januari 2020
  • Prijs: vanaf 10,73 euro. De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief 1,85 euro transactiekosten. Prijzen verschillen per gekozen datum en locatie
  • Bestel hier je tickets