Na de succesvolle producties op West End, Hamburg en Broadway, is de eerste en enige geautoriseerde musical over The Queen of Rock vanaf nu te zien in het Beatrix Theater in Utrecht. Bestel je tickets vanaf 28 euro en ontvang per bestelling drie maanden Tijdschrift.nl ter waarde van 30 euro. Geniet van de 75 beste Nederlandse tijdschriften in een app.

Bestel hier je tickets.

TINA is de eerste musical over het leven van Tina Turner, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee uitgroeide tot de onbetwiste Queen of Rock. Dit is de musical van een doorzetter die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte. Dit is het echte, nietsontziende verhaal van Tina Turner. De vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart.

Meer informatie

 • Waar: Beatrix Theater Utrecht
 • Prijs: vanaf 28 euro. De getoonde ticketprijzen zijn inclusief 7,20 euro servicekosten en garderobetoeslag, restauratietoeslag en exclusief 1,85 euro transactiekosten per boeking en eventuele verzendkosten (maximaal 3,60 euro voor reguliere postverzending). Geldig voor premium stoelen voor rang 1, 2 en 3
 • Actie: 3 maanden gratis Tijdschrift.nl. Deze actie is geldig voor de voorstellingen die in juni 2020 plaatsvinden
 • Bestel hier je tickets

Bericht van de producent

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de Nederlandse regering op advies van het RIVM een schorsing van evenementen met meer dan 100 mensen afgekondigd. In overeenstemming met deze verordening worden alle voorstellingen van Stage Entertainment Nederland, dus ook TINA, die gepland staan tot en met 31 mei tot nader order gecanceld.

Reeds aangeschafte tickets blijven automatisch geldig voor een nieuwe datum en kunnen kosteloos worden omgeboekt. Bezoekers worden dringend verzocht geen contact op te nemen met Stage Entertainment Nederland, of de ticketingpartner Eventim. Er wordt zo spoedig mogelijk contact opgenomen met alle bezoekers die voor de desbetreffende data tickets voor een van de voorstellingen hebben gekocht.

Tijdschrift.nl

Geniet van keuze uit meer dan 75 digitale tijdschriften, waaronder Libelle, Margriet, vtwonen, AutoWeek, Happy in Shape en Donald Duck.

Met de Tijdschrift.nl-app kun je eindeloos genieten van al je favoriete tijdschriften. Lees op je tablet of telefoon waar en wanneer je maar wilt. Met drie maanden digitaal lezen heb je onbeperkt toegang tot veel populaire titels, zowel thuis als op vakantie.

De voordelen van Tijdschrift.nl

 • Al je favoriete tijdschriften overzichtelijk op een apparaat
 • Overal toegang tot de tijdschriften, thuis maar ook buiten huis
 • Altijd de beste leeservaring, pas bijvoorbeeld de lettergrootte aan of wissel naar een nachtmodus
 • Het aanbod is relevant voor het hele gezin
 • Je kunt op meerdere apparaten tegelijk lezen
 • Ontdek elke week spraakmakende uitgelichte artikelen
 • Het Tijdschrift.nl abonnement stopt automatisch na 3 maanden, opzeggen is dus niet nodig