Breinexpert Victor Mids en vier andere sprekers leggen op 15 maart 2021 in het seminar 'Gebruik je brein optimaal' op een duidelijke manier uit hoe het brein werkt en hoe jij hier je voordeel mee kunt doen. Een exclusief seminar over fitheid, efficiëntie, misleiding, merkenvoorkeur en focus. Bestel je tickets voor 395 euro exclusief btw. Ontvang per gekocht ticket gratis toegang tot het seminar 'De kunst van het presteren' met onder anderen Hans van Breukelen.

Bestel hier je tickets en betaal direct.
Bestel hier je tickets en betaal op factuur.

Na het volgen van dit seminar

  • Ga je productiever en efficiënter werken
  • Ervaar je minder stress
  • Hou je veel meer tijd over
  • Voel je je veel vitaler
  • Kun je kiezen uit verschillende verkooptechnieken
  • Laat je je minder misleiden door je brein
  • Begrijp je veel meer hoe je brein werkt

Meer informatie

Programma

Blok 1: Chantal van den Berg
Keuzegedrag van mensen in relatie tot het brein, neuromarketing technieken in het dagelijks leven en wetenschappelijk onderbouwd.

Blok 2: Mark Tigchelaar
Aandacht versterken, efficiënter werken door gerichte focus en het dichten van vier concentratielekken. Het resultaat: meer rust en overzicht.

Blok 3: Erik Schoppen
Ontwikkelingen binnen het nieuwe merkdenken, de werking van vertrouwen in het brein, gedragsverandering en duurzaam (merk)leiderschap.

Blok 4: Wouter de Jong
Mentale fitheid, sportschool voor de geest, breintraining en proteïne shake voor je hersenen.

Blok 5: Victor Mids
Bestaat er eigenlijk wel een vrije wil? Mids toont voorbeelden van breinmisleiding en hoe dit positief kan worden gebruikt. Veel praktijkvoorbeelden en neuropsychologische experimenten, perceptie, ongemerkte beïnvloeding en communicatie.

Sprekers

Victor Mids
Op dit seminar laat Mids een andere kant van zichzelf zien. Nu eens niet als illusionist die mensen weet te boeien met onnavolgbare acts, maar als breinexpert. Hij verklaart de werking van het brein en laat het publiek kennismaken met (interactieve) neuropsychologische experimenten. Van zijn boek Mindf*ck werden maar liefst meer dan 100.000 exemplaren verkocht.

Mark Tigchelaar
Tigchelaar studeerde neuropsychologie en begeleidt kenniswerkers, ondernemers en topsporters om hun prestaties te verbeteren. Hij heeft verschillende TEDx Talks gegeven over de werking van het brein en wereldwijd hebben meer dan 100.000 mensen een focustraining bij hem gevolgd. Zijn laatste bestseller Focus AAN/UIT is inmiddels toe aan de zevende druk.

Erik Schoppen
Schoppen is merkexpert, neurowetenschapper, gedragsonderzoeker, ontwerper, innovator en auteur. Als gerenommeerd expert op het gebied van vertrouwen is zijn belangrijkste missie het promoten van toekomstgericht duurzaam merkdenken en leiderschap, omdat dit mensen en ondernemingen motiveert hun gedrag te veranderen en positiever naar de toekomst te kijken.

Wouter de Jong
Als mindfulness trainer is hij een veelgevaagd spreker. Daarnaast heeft hij als acteur gewerkt, onder andere in GTST en Villa Achterwerk. Gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en met ideeën uit mindfulness, compassietraining en positieve psychologie verbetert hij je mentale conditie. Van zijn boek Mindgym zijn inmiddels meer dan 60.000 exemplaren verkocht.

Chantal van den Berg
Als spreker, auteur en expert op het gebied van neuromarketing en neurowetenschappen verdiept Van den Berg zich in het brein. Ze specialiseerde zich in gedragspsychologie, mindset en non-verbale communicatie. Ze adviseert bedrijven in het verkopen van producten en adviseert directies op het gebied van beȉnvloeding.

*Het seminar 'De kunst van zelfontwikkeling' met onder andere Hans van Breukelen vindt plaats op 21 april 2021. De originele ticketprijs is 395 euro exclusief btw. Na aankoop van tickets voor het seminar 'Gebruik je brein optimaal' ontvang je een e-mail waarin je de mogelijkheid krijgt je gratis aan te melden voor het seminar 'De kunst van het presteren'.