Eind 2018 kondigde Raymond van Barneveld zijn afscheid als professioneel darter aan. Om zijn afscheid en carrière op gepaste wijze te vieren wordt de Ziggo Dome op zaterdag 8 februari 2020 omgedoopt tot de Barney Dome en is het het decor van een avond vol darts, spektakel, entertainment, muziek en sporthelden van binnen en buitenland. Bestel nu je tickets vanaf 43,68 euro.

Bestel hier je tickets.

Op zaterdag 8 februari 2020 speelt Barney zijn allerlaatste wedstrijd als professioneel darter en neemt hij het op tegen dartlegendes, sporthelden en bekende Nederlanders. Zo worden niemand minder dan dartlegendes Phil Taylor, Wayne Mardle, Martin Adams, Richie Burnett en Bobby George gekoppeld aan bekende Nederlanders als Robin van Persie en Rafael van der Vaart, Soundos en Bobbi Eden om de strijd aan te gaan in Barneys allerlaatste en ultieme dartcompetitie.

Daarnaast zorgt een keur van artiesten voor diverse spectaculaire liveoptredens. Zo zal Navarone herkenbare opkomstnummers van de darters live ten gehore brengen.

Verder staat de avond bol van terugblikken naar de afgelopen jaren en indrukwekkende hoogtepunten uit het leven van Raymond als professioneel darter. Een oranje avontuur, een avond waarin het oranjelegioen massaal achter zijn team staat.

  • Waar: Ziggo Dome, Amsterdam
  • Wanneer: zaterdag 8 februari 2020
  • Prijs: vanaf 43,68 euro, inclusief servicekosten
  • Bestel hier je tickets
Barney Dome - Koerst Westerman
1
Barney Dome - Koerst Westerman