Op 12, 13 en 14 juni 2020 staat Guus Meeuwis voor het vijftiende jaar op rij in het Philips Stadion in Eindhoven met Groots met een zachte G. Het concert op 14 juni is gecombineerd met het EK-duel van Nederland tegen Oekraïne. Bestel nu je tickets voor 12, 13 en 14 juni vanaf 39,50 euro en ontvang bij een bestelling van minimaal twee tickets vier gratis consumptiemuntjes.

Bestel hier je tickets.

Op vrijdag 12 juni 2020 luidt Guus voor het vijftiende jaar op rij de zomer in met Groots met een zachte G - De Jubileumeditie.

Meer informatie

  • Waar: Philips Stadion, Eindhoven
  • Wanneer: vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juni 2020
  • Tijd: 19.45 tot 23.00 uur
  • Rangen: eerste, tweede en derde rang
  • Prijs: vanaf 39,50 euro, inclusief servicekosten
  • Actie: ontvang bij een bestelling van minimaal twee tickets vier gratis consumptiemuntjes
  • Bestel hier je tickets

Guus: "Als kind droomde ik er al van ooit te spelen in het Philips Stadion, als voetballer. In 2006 stapte ik voor het eerst het podium op in dit stadion, als zanger. En wat is er veel gebeurd; we hebben feest gevierd, gezongen, gedanst en gesprongen. We hebben gehuild, vrienden gemaakt, maar vooral veel gelachen. Gejuicht om Oranje, bijzondere gasten ontvangen en de miljoenste bezoeker groots onthaald. Maar bovenal hebben we veel, heel veel plezier gemaakt met zijn allen. Vijftien jaar, wat een tijd, wat een publiek. En het mooie is, we zijn nog lang niet klaar. Die vijftien jaar gaan we groots vieren met iedereen."

Hoe de zanger de jubileumeditie zal vieren met zijn publiek wil hij nog niet verklappen, maar hij verzekert dat het een spectaculair feest gaat worden.

Groots met een zachte G - Jubileumjaar
1
Video
Groots met een zachte G - Jubileumjaar