Tijdens de gloednieuwe show Goud & Nieuw trekt Gerard Joling alles uit de kast voor een feest met een gouden rand. Op 28 december zal hij in de Ziggo Dome een gigantische show geven die de warmte van Kerst combineert met het feest van oud en nieuw. Een avond dansen en swingen, een samenzijn in stijl voor vrienden, familie en andere dierbaren. Bestel nu je tickets vanaf 43,68 euro.

Bestel hier je tickets.

Dit najaar trekt Gerard Joling met Goud & Nieuw één avond alles uit de kast. Dansen en swingen in stijl op de grootste Nederlandstalige en Engelse hits die passen bij de gezelligste tijd van het jaar. Denk big band, glitter en glamour in een chique setting. In stijl wordt er teruggeblikt op een prachtig jaar en geproost op een gloednieuw jaar. Een cocktailjurk, kostuum of een coltrui; tijdens deze avond hoef je niet te kiezen.

Gerard: "Sinds lange tijd ben ik weer terug met een grote show, waarmee ik mezelf weer muzikaal laat zien en horen. Goud & Nieuw is een concert dat mensen niet snel van mij zullen verwachten. Het staat voor mij voor de perfecte afsluiting van een fantastisch jaar, samen met vrienden en familie. Ik kan niet wachten."

  • Waar: Ziggo Dome, Amsterdam
  • Wanneer: zaterdag 28 december 2019
  • Prijs: vanaf 43,68 euro, inclusief servicekosten
  • Bestel hier je tickets