Een dag ontspannen, wegdromen en helemaal tot rust komen; dat wil jij toch ook? Met keuze uit de achttien deelnemende locaties aangesloten bij Select Wellness Group weet je zeker dat er ook voor jou een favoriet tussenzit. Bestel nu een entreebewijs voor twee personen ter waarde van 61,50 voor 30 euro.

Bestel hier je entreebewijs.

Select Wellness Group staat voor wellnessbedrijven met een eigen identiteit. De karakteristieke bedrijven zijn veelal door de jaren heen gegroeid en spiegelen de omgeving, zoals bosrijk, landelijk of stedelijk. Met hun verscheidenheid aan sauna- en wellnessfaciliteiten, ontspannende (beauty-)behandelingen en heerlijke lunch- en dinergerechten vormen ze de perfecte locatie voor jouw wellnessdag.

De deelnemende locaties zijn Anholts Thermen en Wellness, Thermen Barendrecht, Amrâth Hotel & Thermen Born, Centre du Lac, Saunapark Epe, Sauna Het Friese Woud, Beauty & Wellness Sauna de Heuvelrug Veenendaal, Thermen La Mer, Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve, Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen, Sauna & Beauty Oase Nederhasselt, Orange Wellness, Wellness Centre de Thermen Rosmalen, Sauna & Beauty Velp, Wellnessresort de Waterlelie, Wellness & Beauty de Woudfennen, Wellness Center NLG de Bronsbergen en Dennenmarken.

Inhoud tweepersoonsticket van 61,50 voor 30 euro

  • De gehele dag toegang tot een van de deelnemende wellnesslocaties
  • Vrije toegang tot sauna- en wellnessfaciliteiten
  • Een rondleiding als start van de wellnessdag (op aanvraag)
  • Vrij gebruik van doucheproducten en scrubzout
  • Vrije deelname aan de reguliere opgietingen (op basis van beschikbaarheid)
  • Bekijk hier de deelnemende locaties
  • Bestel hier je entreebewijs

Het e-ticket dien je te activeren op de actiepagina. Na activatie kun je tot en met 17 november 2019 een bezoek brengen aan een van de deelnemende wellnesslocaties. In de herfstvakantie geldt een vakantietoeslag van 4,95 euro per persoon, te voldoen bij de locatie op de dag van bezoek. Reserveren is noodzakelijk en kan direct bij een van de deelnemende locaties.