Op 22, 23 en 24 november vinden er op het Autotron in 's-Hertogenbosch schaatsspektakels met Sinterklaas plaats. Tijdens het schaatsspektakel kan er worden meegezongen met de leukste sinterklaasliedjes, zullen de pieten stunten op het ijs en wordt de hele familie meegenomen op een Oudhollands winters schaatsavontuur. Reserveer nu je plaatsen met 5 euro korting per ticket.

Bestel hier je tickets.

Afgelopen juni werd het festivalterrein van het Autotron al omgetoverd voor het succesvolle Aida in Concert. Bezoekers ervaarden het verhaal van Aida in de openlucht. De locatie bleek perfect voor grootschalige shows. Hierom is het niet meer dan logisch dat er ook in de winter een totaalbeleving voor de hele familie wordt gecreëerd. Er zal een enorme schaatsbaan zijn waar de pieten hun mooiste schaatskunsten zullen laten zien, maar ook voor en na de show is er voor jong en oud genoeg te doen.

De hoofdrollen worden vertolkt door Jim Bakkum en zijn echtgenote Bettina Holwerda. Eerder hebben zij al de hoofdrollen in Grease gespeeld. 13 jaar en 3 kinderen verder mogen zij opnieuw samen het podium op. Om dit in de vorm van een familievoorstelling te doen, zien zij als iets heel speciaals. Beide sterren kunnen niet wachten om in november samen het ijs op te stappen.

 • Waar: Autotron, 's-Hertogenbosch
 • Wanneer: 22, 23 en 24 november
 • Tijden:
  Vrijdag 22 november: 19.00 uur
  Zaterdag 23 november: 11.00, 13.30 en 16.00 uur
  Zondag 24 november: 13.30 en 16.00 uur
 • Prijs: vanaf 20,50 euro
 • Actie: ontvang 5 euro korting per ticket. Het kortingsbedrag is reeds in de prijs verwerkt
 • Bestel hier je tickets