Wesly Bronkhorst geeft op 4 oktober 2019 een avondvullend concert in AFAS Live met als titel TROTS. Het is een nieuw hoogtepunt in de carrière van de zanger. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 39,95 euro.

Bestel hier je tickets.

De voor een Edison Pop 2019 genomineerde zanger vierde in 2017 zijn vijftien-jarig artiestenjubileum met een groots concert in het tot de laatste stoel uitverkochte Concertgebouw van Amsterdam.

Zijn bekendste liedjes zijn Kom Allemaal Maar In Mijn Armen, Als Jij Had Gedacht en natuurlijk de hit van 2018 Trots Op Jou. Voor die single kreeg hij onlangs een BUMA NL Award in de categorie Beste Single 2018 en een Buma NL Award voor Meest Gestreamde Track 2018. Het nummer dat weken lang op nummer een stond heeft, negen maanden na de release, bijna 4,5 miljoen views op YouTube en is op Spotify al bijna twee miljoen keer beluisterd.

“Het is een bekroning op meer dan vijftien jaar heel hard werken dat ik een eigen concert mag geven in AFAS Live op 4 oktober. En voor het succes van het liedje ‘Trots op Jou’ dit jaar. Een droom die uitkomt! Ik ga er voor zorgen dat het een avond wordt voor mijn fans om nooit te vergeten.”, aldus Wesly Bronkhorst.

  • Waar: AFAS Live, Amsterdam
  • Prijs: 39,95 euro inclusief servicekosten
  • Wanneer: 4 oktober 2019
  • Bestel hier je tickets