Please Please Me, Twist and Shout, Can’t Buy Me Love, Help!, Ticket to Ride, Michelle, All My Loving en Hey Jude. The Beatles hebben de muziekgeschiedenis blijvend veranderd met hun iconische nummers. The Cavern Beatles brengen de muziek terug in Het Koninklijke Concertgebouw. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 44,50 euro. Daarbij ontvang je tijdens de decembermaand bij iedere bestelling een gratis BladCadeau ter waarde van 15 euro.

Bestel hier je tickets.

In 1969 gaf de Britse popgroep voor de laatste keer een live concert in de originele bezetting. Toch kan het Nederlandse publiek binnenkort genieten van het unieke geluid dat deze band kenmerkt. Op dinsdag 24 maart treden The Cavern Beatles op in Het Concertgebouw in Amsterdam. Deze groep is de tribute band van The Beatles. Niet alleen hun uiterlijk maar ook hun stemmen en bewegingen lijken sprekend op die van de originele Fab Four.

Data en locaties

6 tot en met 8 maart 2020 – World Forum Theater, Den Haag
9 en 24 maart 2020 – Het Koninklijk Concertgebouw, Amsterdam

  • Waar: Het Koninklijk Concertgebouw, Amsterdam en World Forum Theater, Den Haag
  • Prijs: vanaf 44,50 euro
  • Wanneer: 6 tot en met 24 maart 2020
  • Bestel hier je tickets

Ontvang tot en met 31 december 2019 bij iedere bestelling een gratis BladCadeau ter waarde van 15 euro. Het tijdschriftabonnement stopt automatisch. Je ontvangt de giftbox uiterlijk binnen zeven werkdagen.