De nieuwe grote Broadway-musical Anastasia is nu te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen. Het verhaal gaat over een jonge vrouw die zo sterk op de vermoorde dochter van de Russische tsaar lijkt, dat de vraag is of ze het werkelijk is. Ga mee op een weergaloze reis door het verleden van het majestueuze Russische Keizerrijk tot de jaren twintig in Parijs. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 41,48 euro en je ontvangt het tweede tickets voor de helft van de prijs.

Bestel hier je tickets.

Onvergetelijke ontdekkingsreis

Weeskind Anya herinnert zich niets van het verleden, heeft geen idee wie ze is en herinnert zich alleen nog de belofte van haar grootmoeder. Hoe kan het dat ze sprekend lijkt op prinses Anastasia Romanov? Met een muziekdoosje als enige bagage gaat ze op zoek naar haar verleden. Langzaam ontrafelt Anya haar geschiedenis, kruist er een onverwachte liefde haar pad en ontdekt ze wie ze werkelijk is. Een ongelofelijk avontuur dat voert langs vorstelijke paleizen en door het romantische, spannende Parijs van de jaren twintig.

Wereldwijd succes

Anastasia, gebaseerd op de beroemde animatiefilm, ging in 2017 in première op Broadway. Daarna volgden grote successen in Duitsland en Spanje. De verbluffende musical vol heerlijke muziek, oogverblindende decors en schitterende kostuums ontving lovende recensies. Speciaal voor de Nederlandse musical komt het complete, originele Broadway-decor naar Scheveningen. De awardwinnende liedjes, zoals Journey to the past en Once upon a December, hoor je in een Nederlandse versie.

Meer informatie

  • Waar: AFAS Circustheater, Scheveningen
  • Prijs: vanaf 41,48 euro.* De getoonde ticketprijzen zijn inclusief 7,20 euro servicekosten en garderobetoeslag, restauratietoeslag en exclusief 1,85 euro transactiekosten per boeking en eventuele verzendkosten (maximaal 3,60 euro voor reguliere postverzending). Geldig voor premium stoelen voor rang 1 en rang 2
  • Wanneer: tot en met 29 maart 2020
  • Bestel hier je tickets
Anastasia
1
Video
Anastasia

* De prijs van de tickets kan verschillen in de voorjaarsvakantie. Prijs is afhankelijk van rangnummer. De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief 1,85 euro transactiekosten en verzendkosten (maximaal 3,60 euro voor reguliere postverzending) per boeking.