Op zondag 25 augustus keert het grootste familiefestival van Nederland terug naar Almere. Geniet met het hele gezin van optredens van bekende Nederlandse artiesten, meet-and-greets met YouTube-sterren, artiesten en ontmoet de helden van Nickelodeon en Nick Jr.

Bestel hier jouw tickets.

Wat is er te beleven?

Op het Nickelodeon Familie Festival zie je diverse optredens van bekende Nederlandse artiesten. Er zijn optredens van onder anderen Roxeanne Hazes, Ronnie Flex & Deuxperience, Maan, STUK, Broederliefde, Kalvijn en nog veel meer. Mocht je zelf in actie willen komen tijdens het festival, dan kan dit tijdens een van de vele workshops. Zo kun je meedoen aan een dj-workshop, DIY-workshop slijm maken of een vlog-workshop bijwonen. Er is een eenhoorn rodeo en er zijn talloze springkussens te vinden. Ook kunnen de kinderen zich digitaal vermaken bij de Nintendo Game-Area. Er is een ruim aanbod aan gezond en lekker eten. Je kunt een rondje maken in een gigantisch reuzenrad en er is nog veel meer te doen en zien.

Maak je klaar voor een geweldige dag vol muziek en familieplezier, boordevol entertainment en activiteiten voor alle leeftijden.

Algemene informatie

  • Waar: Almere Strand
  • Wanneer: zondag 25 augustus van 10.00 tot 19.00 uur
  • Tickets: tickets voor 24,95 euro, inclusief servicekosten
  • Kinderen tot 2 jaar mogen gratis naar binnen
  • Bestel direct jouw tickets

Wil je meer informatie? Klik dan hier voor meer informatie over het Nickelodeon Festival.