Op zoek naar het ideale dagje uit voor de hele familie? Bezoek Familiepark Drievliet van 24,50 euro voor slechts 15 euro per ticket in het weekend van 29 en 30 juni. Kom snel naar het leukste pretpark van Nederland. Want een dagje Drievliet, wie wil dat nou niet.

Bestel hier jouw tickets.

Familiepark Drievliet in Den Haag is een attractiepark waar je ogen en oren tekort komt. Sterker nog; al je zintuigen worden er geprikkeld.

De leukste attracties

Bekijk Skull Rock in het CineMagic 5D theater, waar je het gespetter van de zee voelt en de lucht van stinkende kapitein Scabb opsnuift. Maak je een vrije val van 13 meter of wordt je afgevuurd naar de top? Beleef het in de Chute. In de Formule X schiet je binnen twee seconden naar een snelheid van 70 kilometer per uur en in De Kwal ga je een paar keer helemaal over de kop. Probeer dan nog maar eens recht te blijven lopen.

Voor de kleintjes

Ook voor de allerkleinsten is er veel te beleven. In het gebied Lol Atol kunnen ze gezellig met een treintje, hoogspringen op het Duikelduin, lekker klimmen op de Vuurtoren of in een sleepbootje om de walvis te redden.

Meer informatie

Met het hele gezin en heerlijke dagje weg

*Exclusief 0,70 euro administratiekosten. De actie loopt zolang de voorraad strekt. Kinderen met een lengte tot 1 meter krijgen gratis toegang. Maximaal vijf actietickets per persoon. Deze korting is niet geldig in combinatie met andere acties en is niet inwisselbaar voor geld. Restitutie is niet mogelijk. Check voor je bezoek de openingstijden en dagen op www.drievliet.nl.