Hartverwarmende sauna’s en rituelen, heilzame baden en bronnen, heerlijk wellness eten en verrassende belevenissen. De rustgevende omgeving en ambiance in de sauna’s zorgen dat jij je lichamelijk en ook geestelijk heerlijk kunt ontspannen. Bij Thermen Bussloo ben je even ver van huis, maar voel je je ondanks dat helemaal thuis. Dat is grenzeloos genieten. Nu van 36,50 euro voor 15,95 euro.

Bestel hier je tickets.

  • Waar: Bloemenksweg 38, Voorst
  • Prijs: van 36,50 euro voor 15,95 euro
  • Tickets zijn geldig tot en met 31 augustus 2019
  • Bestel direct je tickets

Het entreeticket is exclusief 0,99 euro boekingskosten per ticket. De entreetickets zijn geldig tot en met 31 augustus 2019. Vooraf reserveren is verplicht en kan op basis van beschikbaarheid. De instructies voor het online reserveren staat omschreven op de entreeticket.

Op vrijdag, zaterdag en zondag geldt een weekendtoeslag van 3 euro per persoon. Je kunt aan deze actie meedoen zolang de voorraad strekt. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en/of (hotel)arrangementen. Restitutie is niet mogelijk.

Elke dinsdag is het badkledingdag. Op deze dag is het dragen van badkleding de gehele dag verplicht.

Wil je vaker een dag heerlijke ontspannen? Boek dan ook een entreeticket voor een van de andere wellness resorts met korting.

Thermen Soesterberg
Van 36,50 euro voor 15,95 euro
Klik hier voor tickets.

Thermen Berendonck
Van 36,50 euro voor 15,95 euro
Klik hier voor tickets