Kun jij ook nog alle hits van Whitney Houston meezingen? Glennis Grace komt naar Rotterdam Ahoy met een ode aan de legendarische zangeres Whitney Houston. Op fenomenale wijze zingt Glennis Grace alle hits en klassiekers van haar idool. Laat je meevoeren naar de jaren tachtig en negentig in deze stijlvolle en swingende show.

Bestel hier je tickets.

Twintig jaar na het laatste concert van Whitney Houston in Ahoy, staat Glennis Grace op 8 september 2019 ook in de Rotterdamse poptempel met WHITNEY - a tribute by Glennis Grace. Een fenomenaal eerbetoon aan de legendarische zangeres.

Lovende recensies

In oktober 2018 konden al ruim 11.000 bezoekers in Amsterdam genieten van de indrukwekkende show waarin alle hits van Whitney Housten op ongekende wijze werden vertolkt door Glennis Grace. Uit de enthousiaste reacties van het publiek en de lovende recensies bleek direct dat de muziek van Whitney Houston uit de jaren tachtig en negentig mensen nog altijd in vervoering brengt. Glennis Grace werd na afloop unaniem geroemd om haar stemgeluid en bezieling.

  • Waar: Rotterdam Ahoy, Rotterdam
  • Prijs: vanaf 35 euro
  • Wanneer: zondag 8 september 2019
  • Bestel hier je tickets

Ticketprijzen zijn afhankelijk van de gekozen rang. De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief 1,80 euro transactiekosten en eventuele verzendkosten (maximaal 3,50 euro voor reguliere postverzending) per bestelling.