Na twee uitverkochte concerten vorig jaar komt Glennis Grace terug met haar ode aan de legendarische zangeres Whitney Houston. Op fenomenale wijze zingt Glennis Grace alle hits en klassiekers van haar idool. Laat je meevoeren naar de jaren tachtig en negentig in deze stijlvolle en swingende show. Wegens groot succes is er een extra concert aangekondigd op 8 september. Tickets zijn nu verkrijgbaar, dus wees er snel bij.

Bestel hier je tickets.

Twintig jaar na het laatste concert van Whitney Houston in Ahoy, staat Glennis Grace op 8 september 2019 ook in de Rotterdamse poptempel met WHITNEY - a tribute by Glennis Grace. Een fenomenaal eerbetoon aan de legendarische zangeres.

Lovende recensies

In oktober 2018 konden al ruim 11.000 bezoekers in Amsterdam genieten van de indrukwekkende show waarin Glennis op ongekende wijze de hits van haar heldin ten gehore bracht. Uit de enthousiaste reacties van het publiek en de lovende recensies bleek direct dat de muziek van Whitney Houston uit de jaren tachtig en negentig mensen nog altijd in vervoering brengt. Glennis werd na afloop unaniem geroemd om haar stemgeluid en bezieling.

Ode aan Whitney Houston

Laat je ook meevoeren naar vervlogen tijden met de klassiekers van Whitney Houston, gezongen door Glennis Grace. WHITNEY – a tribute by Glennis Grace is een bijzondere ode aan Whitney Houston met een variatie aan nummers van de legendarische artieste.

  • Waar: Rotterdam Ahoy, Rotterdam
  • Prijs: vanaf 35 euro
  • Wanneer: zondag 8 september 2019
  • Bestel hier je tickets

Ticketprijzen zijn afhankelijk van de gekozen rang. De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief 1,80 euro transactiekosten en eventuele verzendkosten (maximaal 3,50 euro voor reguliere postverzending) per bestelling.