Kun jij ook nog alle hits van Whitney Houston meezingen? Glennis Grace komt naar Rotterdam Ahoy met een ode aan de legendarische zangeres Whitney Houston. Op fenomenale wijze zingt Glennis Grace alle hits en klassiekers van haar idool. Laat je meevoeren naar de jaren tachtig en negentig in deze stijlvolle en swingende show. De laatste kaarten voor 8 september zijn nu te koop met 15 euro korting.

Bestel hier je tickets.

Twintig jaar na het laatste concert van Whitney Houston in Ahoy, staat Glennis Grace op 8 september 2019 ook in de Rotterdamse poptempel met WHITNEY - a tribute by Glennis Grace. Een fenomenaal eerbetoon aan de legendarische zangeres. Er zullen ook gastoptredens zijn van onder anderen Jordan Roy, Edsilia Rombley, Do, Berget Lewis en Alain Clark. Ook Candy Dulfer en Sezina Kesley van The Voice Kids delen het podium met Glennis Grace tijdens de hommage aan de muziek van Whitney Houston.

Lovende recensies

In oktober 2018 konden al ruim 11.000 bezoekers in Amsterdam genieten van de indrukwekkende show waarin alle hits van Whitney Housten op ongekende wijze werden vertolkt door Glennis Grace. Uit de enthousiaste reacties van het publiek en de lovende recensies bleek direct dat de muziek van Whitney Houston uit de jaren tachtig en negentig mensen nog altijd in vervoering brengt. Glennis Grace werd na afloop unaniem geroemd om haar stemgeluid en bezieling.

Het is de laatste kans om de show in Nederland te zien en om de best beschikbare plaatsen te boeken. De laatste kaarten voor 8 september zijn nu te koop met 15 euro korting.

  • Waar: Rotterdam Ahoy
  • Prijs: vanaf 35 euro (exclusief transactiekosten van 1,85 en eventuele verzendkosten van 3,60 euro)
  • Wanneer: zondag 8 september 2019
  • Bestel hier je tickets

Ticketprijzen zijn afhankelijk van de gekozen rang. De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief 1,85 euro transactiekosten en eventuele verzendkosten (maximaal 3,60 euro voor reguliere postverzending) per bestelling.