Meer dan 20 miljoen mensen in 28 landen hebben de rockmusical al gezien. We Will Rock You is een futuristisch avontuur met 24 van de grootste hits van de legendarische Britse rockgroep Queen. Het verhaal, dat geschreven werd door Ben Elton, speelt zich af in een tijd waarin live muziek en muziekinstrumenten verboden zijn. Maar de jeugd rebelleert en strijdt tegen het almachtige bedrijf dat hun leven beheerst en een dieet van digitaal geproduceerde popmuziek voorschrijft. Bestel direct en ontvang tot 15 euro korting per ticket.

Bestel hier je tickets.

De muziek en het verhaal van Queen zijn door het succes van de film Bohemian Rhapsody weer ongekend populair, maar musicalliefhebbers over de hele wereld genieten hier al jaren van dankzij We Will Rock You. De musical wordt al sinds 2002 opgevoerd en eind 2019 komt deze internationale hit dan eindelijk naar Nederland.

Bohemian Rhapsody

Er is natuurlijk een hoofdrol voor de muziek van Queen, want ook zonder de film en de musical zijn de vele hits van de band nog altijd ongekend populair. Het is niet voor niets dat Bohemian Rhapsody al zestien keer bovenaan de Top 2000 stond. Het is zelfs de meest gestreamde track uit de twintigste eeuw.

Uiteraard komt deze klassieker voorbij in de musical. Maar je gaat nog veel meer hits van Queen live horen, van We Will Rock You tot Radio Ga Ga, en van Under Pressure tot A Kind Of Magic.

Data en locaties

23 januari tot en met 26 januari 2020 – Theater Orpheus, Apeldoorn (met Tia Architto als Killer Queen)
29 januari tot en met 2 februari 2020 – Theater Heerlen, Heerlen (met Tia Architto als Killer Queen)
12 februari tot en met 16 februari 2020 – Chasse Theater, Breda (met Tia Architto als Killer Queen)

Meer informatie

  • Waar: theaters door het hele land
  • Prijs: vanaf 44 euro. De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief 1,85 euro transactiekosten en verzendkosten (maximaal 3,60 euro voor reguliere postverzending) per boeking
  • Wanneer: tot en met 16 februari 2020
  • Bestel hier je tickets

We Will Rock You

Prijs is afhankelijk van rangnummer. De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief 1,85 euro transactiekosten en verzendkosten (maximaal 3,60 euro voor reguliere postverzending) per boeking.