Nooit eerder was een Cubaanse musical in Nederland te zien. Deze musical gebaseerd op de wereldberoemde opera van Georges Bizet is van 25 januari tot en met 10 februari exclusief te zien in Amsterdam. Boek nu via NU.nl en ontvang een gratis programmaboek per bestelling.

Bestel hier je tickets.

Beleef de meest vurige en gepassioneerde versie van Carmen ooit. Een 14 koppige live Latin band, de beste Cubaanse zangers en dansers, en een prachtig decor nemen het publiek mee naar de bars en clubs van Havana. In Engeland, Duitsland en Frankrijk speelde Carmen La Cubana voor volle zalen en kreeg juichende kritieken. Nu verovert deze adembenemende musical Amsterdam tijdens een exclusieve serie shows. Zorg ervoor dat je deze bijzondere voorstelling niet mist.

  • Waar: DeLaMar Theater, Amsterdam
  • Prijs: vanaf 41,20 euro, afhankelijk van datum en rangnummer
  • Wanneer: van 25 januari tot en met 10 februari
  • Bestel hier je tickets

De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief 1,80 euro transactiekosten en verzendkosten (maximaal 3,50 euro voor reguliere postverzending) per boeking. Per boeking ontvang je gratis een programmaboek, deze is af te halen in het theater op de dag van de voorstelling.

Decemberactie: Winnaars worden op 11 januari 2019 bekend gemaakt op theaterclub.nl/decemberactie.