Lazarus is van 3 oktober tot en met 29 december 2019 exclusief te bewonderen in het DeLaMar Theater. In Lazarus neemt Bowies alter ego Thomas Newton (Gijs Naber) je mee door zijn leven, dromen en obsessies. Een reis met legendarische Bowie-hits als Absolute beginners, Changes, Heroes en Lazarus. Beleef nu zelf alle dromen, obsessies en verlangens van Thomas Newton in Lazarus, al vanaf 44 euro.

Bestel hier je tickets.

Lazarus is het laatste meesterwerk van popicoon David Bowie en komt als theatervoorstelling naar Nederland. Jij kunt erbij zijn. Vanaf oktober slechts 3 maanden te zien in DeLaMar Theater in Amsterdam.

Lazarus

Lazarus is gebaseerd op de Britse sciencefictionfilm The Man Who Fell To Earth uit 1976. David Bowie speelt hierin de hoofdrol van Thomas Newton. Newton is een buitenaards wezen dat afreist naar de aarde om zijn stervende planeet te redden. Tijdens de landing crasht zijn ruimteschip, waardoor een snelle terugreis onmogelijk is. Newton neemt een menselijke vorm aan en start een bedrijf om zijn terugreis te financieren.

Bowie creëerde een musicalversie (Lazarus) van de film The Man Who Fell To Earth. Dit deed hij samen met wereldberoemd regisseur Ivo van Hove. In december 2015 beleefde Bowie de première van dit meesterstuk.

Lazarus werd een groot succes in New York en Londen en is vanaf oktober 2019 te zien in Amsterdam. De rol van Thomas Newton wordt vertolkt door niemand minder dan Gijs Naber. Naber werd gecast om zijn uitstekende zang- en acteerkwaliteiten en geeft een ongekende vertolking van Bowies alter ego Thomas Newton. Laat je door Naber meenemen op een onvergetelijke theatertrip door Bowies geniale geest.

Meer informatie

  • Waar: DeLaMar Theater, Amsterdam
  • Prijs: vanaf 44 euro
  • Wanneer: van 3 tot en met 29 december 2019
  • Bestel direct je tickets

De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er, afhankelijk van de keuze van het event, item en verzendwijze, maximaal 2,90 euro transactiekosten en/of 3,50 euro verzendkosten (reguliere postverzending) per transactie in rekening gebracht.