Popster David Bowie was een audiovisueel kunstenaar, een stijlicoon en een fenomeen. In december 2015 beleefde de ongeneeslijk zieke Bowie de première van Lazarus, zijn laatste meesterstuk. Lazarus is zijn testament, zijn requiem, zijn muzikale nalatenschap. Koop nu tickets vanaf 36,95 euro en ontvang de servicekosten ter waarde van 7,20 euro per ticket cadeau.

Bestel hier je tickets.

Lazarus is het laatste meesterwerk van popicoon David Bowie en komt als theatervoorstelling naar Nederland. Jij kunt erbij zijn. Vanaf oktober te zien in DeLaMar Theater in Amsterdam.

Samen met Ivo van Hove

Lazarus is jouw kans om de scheppende kracht van deze fascinerende artiest te zien, te horen en te voelen. Bowie creëerde het stuk samen met Ivo van Hove. Van Hove, regisseur en directeur van het Internationaal Theater Amsterdam, maakte over de wereld gelauwerde voostellingen met topacteurs als Jude Law en Bryan Cranston.

Alter ego

In Lazarus ontmoeten we Bowie’s alter ego, Thomas Newton, die ons meeneemt door zijn leven, dromen en obsessies. Een reis die wordt omlijst door hits als Absolute Beginners, Changes, Heroes en This Is Not America. Ook hoor je het nummer Lazarus, dat op Bowie’s allerlaatste album Blackstar is uitgebracht.

Dit zag je nog nooit

Lazarus is een mysterieuze, meeslepende en emotionele achtbaan. Anders dan alles wat je ooit zag. Wegen succes is Lazarus verlengd en vanaf 3 oktober 2019 te zien in Nederland, exclusief in het Amsterdamse DeLaMar Theater. Alle hits van Bowie worden net als de originele versies in het Engels gezongen.

Meer informatie

  • Waar: DeLaMar Theater, Amsterdam
  • Prijs: vanaf 36,95 euro. De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief 1,85 euro transactiekosten en verzendkosten (maximaal 3,60 euro voor reguliere postverzending) per boeking.
  • Wanneer: van 3 oktober tot en met 5 april 2019
  • Bestel direct je tickets

De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er, afhankelijk van de keuze van het event, item en verzendwijze, maximaal 2,90 euro transactiekosten en/of 3,60 euro verzendkosten (reguliere postverzending) per transactie in rekening gebracht.