Lazarus, het bejubelde meesterwerk van David Bowie, beleef je nu in Amsterdam. Na de première in DeLaMar Theater was het direct duidelijk: dit is de theatergebeurtenis van het jaar, anders dan alles wat je ooit zag. Aangrijpend, rauw en vol visuele vondsten. De Volkskrant kopte, "Beter dan het origineel uit New York". Nu te zien in DeLaMar Theater in Amsterdam. Bestel nu je tickets met 20 procent vroegboekvoordeel en mis het niet.

Bestel hier je tickets.

Lazarus is het laatste meesterwerk van popicoon David Bowie en komt als theatervoorstelling naar Nederland. Jij kunt erbij zijn. Nu te zien in DeLaMar Theater in Amsterdam.

Geregisseerd door Ivo van Hove

Bowie creëerde zijn laatste meesterstuk samen met de internationaal gevierde en bekroonde theatermaker Ivo van Hove. Van Hove, directeur en regisseur bij Internationaal Theater Amsterdam, maakte over de hele wereld prijswinnende voorstellingen met topacteurs als Jude Law en Bryan Cranston. Lazarus is jouw kans om de scheppende kracht van David Bowie te zien, te horen en te voelen.

Alter ego

In Lazarus ontmoeten we Bowie’s alter ego, Thomas Newton, die ons meeneemt door zijn leven, dromen en obsessies. Een reis die wordt omlijst met Bowie-hits als Changes, Heroes en This Is Not America. Dragan Bakema vertolkt de rol van Thomas Newton en Noortje Herlaar speelt zijn assistent Elly. De briljante cast bestaat verder uit onder andere Pieter Embrechts, Thomas Cammaert, Holly Mae Brood, Shary-An Nivillac, Juliana Zijlstra en Jorrit Ruijs.

Dit zag je nog nooit

Lazarus is een mysterieuze, meeslepende en emotionele achtbaan. Anders dan alles wat je ooit zag. Lazarus is tot en met 5 april 2020 exclusief te zien in het Amsterdamse DeLaMar Theater. Alle hits van Bowie worden net als de originele versies in het Engels gezongen.

Meer informatie

  • Waar: DeLaMar Theater, Amsterdam
  • Prijs: vanaf 36,76 euro. De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief 1,85 euro transactiekosten en verzendkosten (maximaal 3,60 euro voor reguliere postverzending) per boeking.
  • Wanneer: 2 januari tot en met 5 april 2020
  • Bestel direct je tickets

De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er, afhankelijk van de keuze van het event, item en verzendwijze, maximaal 2,90 euro transactiekosten en/of 3,60 euro verzendkosten (reguliere postverzending) per transactie in rekening gebracht.