Lazarus is de theaterhit van dit seizoen. Anders dan alles wat je ooit zag en met de klassiekers van David Bowie. De Volkskrant kopte, "adembenemend mooi" en NRC noemt het een "puntgave show". Lazarus is tot eind maart alleen te zien in DeLaMar Theater in Amsterdam. Bestel nu en ontvang tot 29 februari 20 euro voordeel per ticket.

Bestel hier je tickets.

Weergaloze cast

In Lazarus ontmoeten we Bowies alter ego, Thomas Newton, die ons meeneemt door zijn leven, dromen en obsessies. Dragan Bakema vertolkt de rol van Thomas Newton en Noortje Herlaar speelt zijn assistent Elly. De briljante cast bestaat verder uit onder andere Pieter Embrechts, Thomas Cammaert, Holly Mae Brood, Shary-An Nivillac, Juliana Zijlstra en Jorrit Ruijs.

Wereldhits

Lazarus is een muzikale belevenis. Je hoort vele Bowie-hits, zoals Changes, Heroes en Absolute Beginners, in prachtige, nieuwe arrangementen. Ze worden live gespeeld door een speciaal samengestelde Lazarus Band met topmuzikanten.

Meer informatie

  • Waar: DeLaMar Theater, Amsterdam
  • Prijs: vanaf 24,15 euro. De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief 1,85 euro transactiekosten en verzendkosten (maximaal 3,60 euro voor reguliere postverzending) per boeking
  • Wanneer: tot en met 29 februari 2020
  • Bestel direct je tickets
Lazarus promo
1
Lazarus promo

De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er, afhankelijk van de keuze van het event, item en verzendwijze, maximaal 2,90 euro transactiekosten en/of 3,60 euro verzendkosten (reguliere postverzending) per transactie in rekening gebracht. De actie is geldig voor voorstellingen tot en met 29 februari 2020.