De succesvolle documentaireserie Blue Planet II is live in concert te zien op 6 maart 2019 in Rotterdam Ahoy. Na een geslaagde editie van Planet Earth II – Live in Concert, zal nu de oceaan-versie van de prijswinnende BBC documentaireserie vertoond worden op 4K Ultra HD LED scherm. Bestel je 4e of 5e rang tickets met 25 procent korting. Je bestelt al tickets vanaf 34 euro.

Bestel hier je tickets.

Om Blue Planet II te maken waren er 125 expedities, 39 landen en 600 duik-uren nodig om het leven op- en onder water in beeld te brengen met de modernste cameratechnieken, met een verbluffend realistisch resultaat. De soundtrack is van componist en Oscar-winnaar Hans Zimmer en wordt live uitgevoerd door een 80-koppig symfonieorkest.

Wil jij ook het onderwaterleven aanschouwen op een manier die nog nooit eerder is vertoond? Bestel dan hier jouw tickets.

  • Waar: Ahoy, Rotterdam
  •  Blue Planet II - Live in Concert
  • Wanneer: woensdag 6 maart 2019
  • Prijs: 25 procent korting op 4e rang (39,33 euro) en 5e rang (34,96 euro). Tickets voor andere rangen verkrijgbaar tegen regulier tarief
  • Bestel direct je tickets

*Getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er 1 euro transactiekosten en maximaal 3,50 euro verzendkosten voor reguliere postverzending per transactie in rekening gebracht.