Riemen vast, want de Australische spektakelshow Scotch & Soda - niet te verwarren met het kledingmerk - strijkt neer in Amsterdam. Geniet van deze wervelende show met 7,50 euro korting per kaart. De korting is geldig op woensdag 12 december in het Zonnehuis in Amsterdam. Scotch & Soda trakteert het publiek op een unieke mix van circusacts, acrobatiek en muziek, tegen het decor van een ruige whiskybar. Mis ‘m niet.

Bestel hier je tickets.

Het Australische Scotch & Soda is een show met de ‘vibe’ van een ruige whiskybar in de setting en sfeer van reizende circussen, welke ‘straight up’ wordt geserveerd. Het laat zich smaken als een cocktail van opwindende artistieke persoonlijkheden, circus van wereldklasse en een zinderend café met ‘junkyard bohemian music’. Scotch & Soda zorgt voor een knallende avond. Laat je meevoeren door deze club van multi-getalenteerde, artistieke persoonlijkheden. 

Spectaculaire, georganiseerde chaos

Met een mix van koper-, hout- en snaarinstrumenten, laat de virtuoze ‘Uncanny Carnival Band’ iedereen springen, juichen en klappen van plezier. Elke muzikant behoort tot de top uit de muziekscene van Sydney, Australië. Laat ze los op het toneel en het wordt een spectaculaire, georganiseerde chaos. Met muzikanten die onderdeel worden van acts en acrobaten die opeens muziek gaan maken, is dit een show met een unieke mix van stijlen en disciplines die niet mag worden gemist.

Meer informatie

  • Waar: het Zonnehuis, Amsterdam
  • Wanneer: woensdag 12 december, 20:00 uur
  • Prijs: vanaf 25 euro, afhankelijk van rangnummer. De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten, exclusief transactiekosten per order
  • Geldig voor Golden circle, Silver circle en Balcon. Golden circle: je zit aan een tafel met een perfect zicht op het podium. Je kiest bij het boeken aan welke tafel je wilt zitten. Je wordt op de avond zelf door een gastheer of gastvrouw naar je tafel begeleid en je kunt voorafgaand en tijdens de show een drankje of ‘happas’ bestellen. Deze worden aan jouw tafel geserveerd
  • Voor Silver circle en Balcon geldt vrije zit
  • Bestel hier je tickets

Scotch & Soda