Internationale hitmusical Cats is terug. Een van de meest geliefde musicals komt na meer dan 10 jaar terug naar Nederland. Met de internationale cast van de Londense West End show in de originele Engelstalige versie. Wees er snel bij en boek nu elke tweede kaart halve prijs. Decemberactie: Bestel tot en met 31 december tickets en maak kans op een hotelovernachting in de buurt van het theater.

Bestel hier je tickets.

De show wordt uiteraard voorzien van Nederlandse boventiteling zodat je niets van het verhaal hoeft te missen.

Decemberactie

Heb je ook zo’n zin om er even tussenuit te zijn? Trakteer jezelf (of anderen) dan op een sfeervol avondje uit en maak kans op een hotelovernachting. Reserveer tot en met 31 december musicalkaarten en je maakt kans op een overnachting in een van de Accor hotels in de buurt van het theater. Er worden maar liefst 50 prijzen willekeurig verdeeld onder de winnaars, dus waar wacht je nog op?*

  • Waar: RAI Theater, Amsterdam en Nieuwe Luxor Theater, Rotterdam
  • Prijs: vanaf 29,90 euro
  • Wanneer: geselecteerde voorstellingen van 20 december tot en met 27 januari 2019
  • Bestel hier je tickets

*Winnaars worden op 11 januari 2019 bekend gemaakt op theaterclub.nl/decemberactie. Deelname aan de actie is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je in de maand december een van de Theaterclub.nl voorstellingen boekt voor 2 personen. Elke winnaar ontvangt de prijs: een hotel overnachting voor 2 personen inclusief ontbijt en toeristenbelasting in een van de Accor hotels (Ibis, Mercure of Novotel). De gewonnen hotel overnachting zal in de stad zijn waar hij/zij een voorstelling heeft geboekt, op de datum van de voorstelling.