Social influencers: het is een begrip van deze tijd. Influencers zijn de idolen van deze tijd die bekend zijn geworden door social media. Maak kennis met jouw held en krijg een kijkje achter de schermen in de nieuwe reeks evenementen ‘Influencers Behind the Scenes' in museum COMM, Den Haag. Nu van 9,50 euro voor slechts 5 euro.

Ontmoet je favoriete influencer en volg een live (gaming)sessie of workshop van bijvoorbeeld De Latooys, Kalvijn & Petrus, JoostSpeeltSpellen, Vogeljongen en GameMeneer, xLinktijger en vele anderen. Niet alleen jongeren maar ook ouders kunnen veel opsteken van de live sessies. Zo leer je alle ‘ins & outs’ van de wereld van influencers.

NLxDon

Zijn naam is Don de Jong en hij is 19 jaar oud. Hij maakt YouTube-video's zoals pranks, vlogs en veel meer die hij elke dag plaatst op zijn YouTube-kanaal.

UberQuin

Hij heeft een YouTube-kanaal: UberQuin waar hij regelmatig een video-upload over zijn leven en wat hij allemaal meemaakt. Daarbij speelt hij ook graag games zoals: FIFA, Black Ops en Clash Royale.

Het volgen van influencers is zinvoller dan het in eerste instantie lijkt. Door te kijken naar deze influencers leren jongeren hoe ze zich kunnen verhouden tot anderen. Identiteitsontwikkeling staat centraal in deze leeftijdscategorie en daardoor zijn jongeren emotioneel betrokken.

Social influencers zijn, door hun grote fanbase, voor marketeers een waardevol kanaal om jongeren te bereiken. In de #IBTS route in het museum vind je unieke videocontent van populaire influencers. Hoe communiceren zij? Kom erachter in COMM.

  • Wanneer: Elk weekend tot en met 31 januari
  • Meet & Greet met influencer
  • Inclusief entree voor COMM met #IBTS route
  • Prijs: van 9,50 euro voor 5 euro, exclusief 0,70 euro administratiekosten. Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis

Deze korting is niet geldig in combinatie met andere acties en is niet inwisselbaar voor contant geld. Restitutie is niet mogelijk.