Ted Neeley schittert wederom in musical Jesus Christ Superstar. Samen met een geweldige cast en fenomenaal orkest zal Neeley in 2019, duizenden mensen van hun stoel blazen. Bestel je tickets met 15 euro korting. Decemberactie: Bestel tot en met 31 december tickets en maak kans op een hotelovernachting in de buurt van het theater.

Bestel hier je tickets.

Ted Neeley staat inmiddels bekend om zijn ongekende vertolking van Jesus Christ in de gelijknamige Rockopera Jesus Christ Superstar. Een musical van niemand minder dan Andrew Lloyd Webber en Tim Rice.

Decemberactie

Heb je ook zo’n zin om er even tussenuit te zijn? Trakteer jezelf (of anderen) dan op een sfeervol avondje uit en maak kans op een hotelovernachting. Reserveer tot en met 31 december musicalkaarten en je maakt kans op een overnachting in een van de Accor hotels in de buurt van het theater. Er worden maar liefst 50 prijzen willekeurig verdeeld onder de winnaars, dus waar wacht je nog op?*

  • Waar: Verschillende locaties in Nederland
  • Prijs: vanaf 39,50 euro, afhankelijk van rangnummer
  • Wanneer: 4 april tot en met 21 april 2019
  • Bestel hier je tickets

Jesus Christ Superstar

De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er, afhankelijk van de keuze van het event, item en verzendwijze, maximaal 2,90 euro transactiekosten en/of 3,50 euro verzendkosten (reguliere postverzending) per transactie in rekening gebracht.

*Winnaars worden op 11 januari 2019 bekend gemaakt op theaterclub.nl/decemberactie. Deelname aan de actie is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je in de maand december een van de Theaterclub.nl voorstellingen boekt voor 2 personen. Elke winnaar ontvangt de prijs: een hotel overnachting voor 2 personen inclusief ontbijt en toeristenbelasting in een van de Accor hotels (Ibis, Mercure of Novotel). De gewonnen hotel overnachting zal in de stad zijn waar hij/zij een voorstelling heeft geboekt, op de datum van de voorstelling.