Geniet van de meest swingende musical van dit moment. Boek nu je tickets voor MAMMA MIA! via NU.nl en ontvang op ieder ticket tot wel 20 euro voorjaarsvoordeel. Geldig voor geselecteerde voorstellingen tot en met juli 2019. Actie is geldig tot en met 21 mei.

Bestel hier je tickets.

Swingende musical

Met de mega hits van ABBA, die briljant worden verweven in dit heerlijke verhaal vol liefde, vriendschap en hilarische momenten. Al meer dan 60 miljoen mensen over de hele wereld hebben MAMMA MIA! in hun hart gesloten. Ook in Nederland is het een hit met al meer dan 300.000 verkochte kaarten.

MAMMA MIA! is een komisch liefdesverhaal over alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophie. Sophie staat op het punt te trouwen terwijl haar moeder met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie die op haar bruiloft door haar echte vader wil worden weggegeven, probeert uit de vinden wie van de drie mannen dat is. Donna’s beste vriendinnen van vroeger komen voor de bruiloft naar het eiland om herinneringen op te halen aan hun tijd als het zangtrio Donna and the Dynamo’s. Met ABBA's bekende hits als; Dancing Queen, Knowing Me, Knowing You, Super Trouper en uiteraard Mamma Mia.

  • Waar: Beatrix Theater, Utrecht
  • Prijs: vanaf 27,10 euro, afhankelijk van rangnummer. De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief 1,85 euro transactiekosten en verzendkosten (maximaal 3,60 euro voor reguliere postverzending) per boeking
  • Wanneer: geselecteerde voorstellingen tot en met juli 2019
  • Bestel hier je tickets