Boek nu kaarten voor MAMMA MIA! en ontvang 50 procent voordeel. Geldig voor alle shows tot en met augustus. Mis deze zomeraanbieding niet want de ultieme feelgood musical met de hits van ABBA stopt in september.

Bestel hier je tickets.

De musical die iedereen laat stralen

MAMMA MIA! is de internationale musicalsensatie die je meeneemt in een zorgeloze zomer vol plezier. Het is een onweerstaanbaar verhaal vol humor, vriendschap en liefde. Een muzikaal spektakel, verweven met de tijdloze wereldhits van ABBA.

Een moeder, een dochter en drie mogelijke vaders

Dochter Sophie staat op het punt te trouwen, terwijl haar moeder op een mooi Grieks eiland met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie, die door haar echte vader weggegeven wil worden, probeert uit te vinden wie van de drie mannen dat is.

Beleef een zwoele zomeravond

Elke avond opnieuw heeft iedereen de tijd van z’n leven bij deze zwoele zomerse musical. Al meer dan 60 miljoen mensen lieten zich verrassen door de hartveroverende show van MAMMA MIA! Bruisend, energiek, romantisch, vrolijk en ontroerend.

Tot september te bewonderen

Aan elk feest komt een eind, want de onweerstaanbare feel-good musical MAMMA MIA! stopt in september. Beleef alleen deze zomer nog de internationale musicalsensatie met de hits van ABBA in het Beatrix Theater in Utrecht.

  • Waar: Beatrix Theater, Utrecht
  • Prijs: vanaf 31,90 euro, afhankelijk van rangnummer. De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief 1,85 euro transactiekosten en verzendkosten (maximaal 3,60 euro voor reguliere postverzending) per boeking
  • Wanneer: geselecteerde voorstellingen tot en met augustus 2019
  • Bestel hier je tickets