Boek nu kaarten voor MAMMA MIA! en ontvang 25 euro voordeel per ticket. Geldig voor alle shows tot en met 29 december 2019. Wees er snel bij, want deze actie loopt tot 15 september.

Bestel hier je tickets.

De musical die iedereen laat stralen

MAMMA MIA! is de internationale musicalsensatie die je meeneemt in een zorgeloze zomer vol plezier. Het is een onweerstaanbaar verhaal vol humor, vriendschap en liefde. Een muzikaal spektakel, verweven met de tijdloze wereldhits van ABBA.

Een moeder, een dochter en drie mogelijke vaders

Dochter Sophie staat op het punt te trouwen, terwijl haar moeder op een mooi Grieks eiland met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie, die door haar echte vader weggegeven wil worden, probeert uit te vinden wie van de drie mannen dat is.

Beleef een zwoele zomeravond

Elke avond opnieuw heeft iedereen de tijd van z’n leven bij deze zwoele zomerse musical. Al meer dan 60 miljoen mensen lieten zich verrassen door de hartveroverende show van MAMMA MIA! Bruisend, energiek, romantisch, vrolijk en ontroerend.

Tot en met december te bewonderen

Aan elk feest komt een eind, want de onweerstaanbare feel-good musical MAMMA MIA! stopt definitief in december. Beleef alleen deze laatste maanden nog de internationale musicalsensatie met de hits van ABBA in het Beatrix Theater in Utrecht.

  • Waar: Beatrix Theater, Utrecht
  • Prijs: vanaf 35 euro, afhankelijk van dag en rangnummer. De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief 1,85 euro transactiekosten en verzendkosten (maximaal 3,60 euro voor reguliere postverzending) per boeking
  • Wanneer: geselecteerde voorstellingen tot en met 29 december 2019. Tickets zijn te boeken tot en met 15 september
  • Bestel hier je tickets