Beleef de Koning der Musicals met het hele gezin of met vrienden. The Lion King is het wereldwijde theatersucces over hoop, avontuur, moed en liefde. Bovendien boek je tot en met 31 mei je tweede ticket voor de helft van de prijs, ook te boeken in de voorjaarsvakantie.

Bestel hier je tickets.

Disney’s The Lion King is de alom bekroonde koning der musicals. Het vertelt het verhaal van de leeuwenwelp Simba, die door zijn kwaadaardige oom Scar verraden wordt. Nadat zijn oom de macht gegrepen heeft, vlucht de jonge leeuw de jungle in en begint aan een lange reis op weg naar volwassenheid. Een reis vol gevaren, maar ook met nieuwe vriendschappen, ontluikende liefde en groeiend zelfvertrouwen. Een reis die hem uiteindelijk terug doet keren naar waar hij vandaan komt, om daar zijn rechtmatige plek op de troon op te eisen.

Winnaar 'Publieksprijs Beste Musical 2017'

De musical Disney’s The Lion King brengt de sfeer van Afrika naar het Circustheater in Scheveningen. Met een indrukwekkend decor, prachtige kostuums, jong talent in de hoofdrollen en hits als Can You Feel The Love Tonight, Circle of Life en Hakuna Matata zit je gegarandeerd op het puntje van je stoel.

  • Waar: AFAS Circustheater, Scheveningen
  • Prijs: vanaf 48,60 euro, inclusief 6,85 euro servicekosten per ticket en exclusief 1,80 euro transactiekosten & maximaal 3,50 euro verzendkosten per bestelling. Geldig voor rang 1 en 2, op basis van beschikbaarheid
  • Wanneer: geselecteerde shows tot en met 31 mei 2019
  • Bestel hier je tickets