Beleef de Koning der Musicals met het hele gezin of met vrienden. The Lion King is het wereldwijde theatersucces over hoop, avontuur, moed en liefde. Boek nu je ticket en ontvang 25 procent voordeel.

Bestel hier je tickets.

The Lion King stopt echt

The Lion King stopt definitief op 21 juli. De best bezochte musical in Nederland ooit speelt zijn laatste maanden in het AFAS Circustheater Scheveningen. Dit is echt je laatste kans op een blijvende herinnering samen met je familie of vrienden. Mis dit niet, boek nu en krijg bij elk ticket 25 procent voordeel.

Disney’s The Lion King is de alom bekroonde koning der musicals. Het vertelt het verhaal van de leeuwenwelp Simba, die door zijn kwaadaardige oom Scar verraden wordt. Nadat zijn oom de macht gegrepen heeft, vlucht de jonge leeuw de jungle in en begint aan een lange reis op weg naar volwassenheid. Een reis vol gevaren, maar ook met nieuwe vriendschappen, ontluikende liefde en groeiend zelfvertrouwen. Een reis die hem uiteindelijk terug doet keren naar waar hij vandaan komt, om daar zijn rechtmatige plek op de troon op te eisen.

Blijvende herinnering

Het Nederlandse theaterpubliek sloot de Leeuwenkoning voorgoed in hun hart en bekroonde de show twee keer met de Publieksprijs Beste Musical. Het grootste theater succes van Nederland ga je zeker de komende tien jaar niet meer meemaken. Pak nu je kans om nog een keer samen te genieten van de Koning der Musicals.

  • Waar: AFAS Circustheater, Scheveningen
  • Prijs: vanaf 50,17 euro, inclusief 7,20 euro servicekosten per ticket en exclusief 1,85 euro transactiekosten & maximaal 3,60 euro verzendkosten per bestelling. Geldig voor rang 1 en 2, op basis van beschikbaarheid
  • Wanneer: geselecteerde shows tot en met 21 juli
  • Bestel hier je tickets