Er zijn inmiddels zes mensen officieel opgepakt en aangeklaagd in het onderzoek naar de aanslagen in Parijs. Een overzicht van gezochte personen en van personen die tot dusver zijn opgepakt en aangeklaagd, op basis van officiële mededelingen en media-berichten.

Internationale opsporingsberichten zijn verspreid voor:

- Salah Abdeslam: een 26-jarige Fransman, die in de Brusselse gemeente Molenbeek woonde. Hij wordt gezien als een van de vermoedelijke uitvoerders van de aanslagen in Parijs op 13 november. Zijn broer Brahim blies zichzelf daarbij op, op het terras van restaurant Comptoir Voltaire.

- Mohamed Abrini: een 30-jarige man, nationaliteit niet bekendgemaakt. Hij werd op 11 november gefilmd met Salah Abdeslam, bij een tankstation in Ressons, aan de snelweg naar Parijs. Abrini zat aan het stuur van de Renault Clio die op 13 november werd gebruikt bij de aanslagen.

Zes personen zijn in België opgepakt en officieel aangeklaagd wegens terrorisme:

- Mohammed Amri en Hamza Attou: Zij haalden Salah Abdeslam de avond van de aanslagen op in Parijs. Om 21.10 uur, bij een politiecontrole ter hoogte van Cambrai werd de auto waarin ze reden, een VW Golf, nog gecontroleerd. Naar eigen zeggen werd er tijdens de terugreis met geen woord gesproken over de aanslagen. Het tweetal, dat met Amri's auto reed, zou Abdeslam in Brussel hebben afgezet.

- Ali Oulkadi: een 31-jarige Fransman, woonachtig in Molenbeek. Hij heeft Salah de dag na de aanslagen in Brussel rondgereden.

- Lazez A.: een 39-jarige Marokaan, uit de Brusselse gemeente Jette. In zijn auto werden twee handvuurwapens en bloedsporen aangetroffen. Zijn precieze link met de aanslagen van Parijs of met de voortvluchtige Abdeslam is onduidelijk.

- Abdeilah C.: Zijn identiteit is niet officieel bekendgemaakt, maar in Belgische media gaat deze naam rond. Ook is er nog niets officieels gemeld over zijn rol.

- Een onbekende man: Hij werd in Brussel opgepakt. Autoriteiten doorzochten zijn ouderlijk huis in Verviers en namen zijn vader en broer mee voor verhoor. Deze zijn vrijdag weer vrijgelaten, maar de man, wiens identiteit niet bekend is gemaakt noch zijn rol in het dossier, werd vrijdag officieel aangeklaagd wegens terroristische moorden.