Serena Williams komt voorlopig waarschijnlijk niet in actie. De 23-voudig Grand Slam-winnares suggereerde woensdag dat ze zwanger is. 

Williams deelde een foto van haar buik via Snapchat. Volgens het bijschrift is ze al twintig weken zwanger. De 35-jarige Amerikaanse verloofde zich recent met Alexis Ohanian, de mede-oprichter van Reddit.

Afgelopen zomer maakte ook Victoria Azarenka bekend in verwachting te zijn. De voormalig nummer één van de wereld beviel in december van een zoontje.

Eind januari won Williams nog de finale van de Australian Open ten koste van haar zus Venus. Het was haar zevende titel in Melbourne.

Kerber

Williams, die daarna niet meer in actie kwam, is ook meervoudig winnaar van Roland Garros (drie zeges), Wimbledon (zes) en de US Open (zeven). Ze veroverde daarnaast drie keer olympisch goud in het dubbelspel.

De huidige nummer twee van de wereld lost volgende week Angelique Kerber weer af als aanvoerder van de mondiale ranglijst.

De Duitse won vorig jaar het WTA-toernooi van Stuttgart, maar ze verliest die punten omdat het toernooi dit jaar een week is verplaatst.