Vrijdag 12 augustus 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Samsung Galaxy Watch4

T-Mobile biedt voortaan ook internetabonnementen voor Android-smartwatches

T-Mobile biedt voortaan ook een 4G-abonnement aan voor Android-smartwatches. Daarmee kunnen mensen via hun slimme horloge bellen en internetten zonder deze te hoeven koppelen aan een telefoon. Zo'n Multisim-abonnement kost 5 euro per maand als die wordt toegevoegd aan een bestaand T-Mobile-abonnement.
Door NU.nl

De provider kondigde eind vorig jaar al aan de nieuwe Apple Watch met 4G te ondersteunen. Nu breidt T-Mobile uit met ondersteuning voor de Galaxy Watch4 LTE van Samsung. In een later stadium wordt Multisim volgens de provider ook beschikbaar voor andere smartwatches.

Met Multisim kunnen horloges met mobiel internet verbinden, zonder daarvoor aan een telefoon verbonden te hoeven zijn. Dat kan handig zijn als mensen gaan hardlopen en geen telefoon mee willen nemen. De telefoon en de smartwatch delen dan hetzelfde telefoonnummer.

Het is nog niet mogelijk om bij een andere Nederlandse provider 4G aan te schaffen voor een smartwatch. KPN heeft eerder plannen aangekondigd, maar die provider biedt tot op heden nog geen ondersteuning.


Lees meer over:

T-MobileSmartwatchesTech

Aanbevolen artikelen