Maandag 3 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Motorola Edge

Computerrenders laten mogelijk ontwerp van Motorola Edge 20 zien

De Motorola Edge 20 krijgt mogelijk een scherm van 6,7 inch groot en een ronde uitsnede voor de frontcamera. Dat laten zogenoemde computerrenders van Twitter-account OnLeaks en website Pricebaba vrijdag zien.
Door NU.nl

OnLeaks maakt vaker afbeeldingen van smartphones die nog moeten uitkomen. De renders zijn gebaseerd op gelekte informatie over de apparaten. Achteraf blijken OnLeaks' afbeeldingen vaak te kloppen.

Het Twitter-account zegt dat de schermrand aan de onderkant van het toestel groter is dan de afbeeldingen laten zien. De telefoon zou 169 millimeter lang, 75,5 millimeter breed en 11,6 millimeter dik zijn, als het cameragedeelte aan de achterkant meegerekend wordt. Dat gedeelte bevat drie camerasensoren: een grote met een resolutie van 108 megapixels en twee kleinere sensoren met een resolutie van 16 en 8 megapixels.

Deze inhoud kan helaas niet worden getoondWij hebben geen toestemming voor de benodigde cookies. Aanvaard de cookies om deze inhoud te bekijken.

Het scherm krijgt een resolutie 2.400 bij 1.080 pixels en een verversingssnelheid van 120 Hz. Volgens Pricebaba krijgt de Edge 20 een geheugen van 6 GB of 8 GB. De opslagruimte wordt mogelijk 128 GB of 256 GB groot.

Naar verluidt werkt Motorola ook aan een high-end- en een budgetversie van de Edge 20. Wanneer de telefoon uitkomt en hoeveel deze gaat kosten, is nog niet bekend. 29 juli geeft Motorola een online presentatie, waarin vermoedelijk meer wordt bekendgemaakt over de Edge 20.


Lees meer over:

MotorolaTech

Aanbevolen artikelen