Maandag 26 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Apple Watch hardlopen

Apple wil mogelijk extra stevige Apple Watch uitbrengen

Apple zou overwegen een extra stevige variant van zijn Apple Watch op de markt te brengen, meldt Bloomberg vrijdag op basis van ingewijden. Deze versie is speciaal bedoeld voor atleten en andere sporters die het horloge in extreme omstandigheden gebruiken.
Door NU.nl

Volgens het persbureau zou de techgigant de nieuwe variant eind dit jaar of volgend jaar uit willen brengen. Het horloge, dat onder medewerkers soms de 'Explorer Edition' zou worden genoemd, zou steviger zijn dan reguliere modellen van de Apple Watch vanwege een extra sterke behuizing.

Het bedrijf zou ook onderzoeken of er meer zwemfuncties toegevoegd kunnen worden aan het nieuwe, stevigere horloge. De nieuwere modellen van de Apple Watch zijn op dit moment waterdicht tot 50 meter diepte.

Het is niet de eerste keer dat Apple overweegt een extra stevige variant van het horloge uit te brengen. Dat gebeurde eerder ook al een keer, maar ging toen niet door. De techgigant zou nu opnieuw interesse hebben omdat de verkoop van extra stevige horloges van andere merken de laatste tijd is toegenomen, aldus het persbureau.


Lees meer over:

AppleTech

Aanbevolen artikelen