Maandag 26 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Moto G100

Motorola brengt nieuwe smartphone Moto G100 half mei uit in Nederland

Motorola heeft donderdag een nieuwe smartphone gepresenteerd: de Moto G100. De telefoon wordt half mei in Nederland uitgebracht en gaat 499,99 euro kosten.
Door NU.nl

De Moto G100 heeft een scherm van 6,7 inch met een schermverdeling van 21:9. Het toestel is voorzien van een Snapdragon 870-processor, wat betekent dat de telefoon wordt uitgebracht met ondersteuning voor het 5G-netwerk.

Ook heeft de smartphone een 5.000 mAh-accu. Volgens Motorola zou de batterij daarmee twee dagen mee moeten gaan. De telefoon heeft 8 GB werkgeheugen en 128 GB opslagruimte. Ook wordt de smartphone voorzien van wifi 6-ondersteuning.

Aan de voorkant van de telefoon zitten twee camera's: een 'normale' 16 megapixel camera en een selfiecamera van 8 megapixel met groothoeklens waarmee je meer op beeld kunt zetten. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je een selfie wilt maken waar meerdere personen op staan.

Op de achterkant van de smartphone zitten drie camera's: een hoofdcamera van 64 megapixel, een 16 megapixel-groothoeklens en een dieptesensor.


Lees meer over:

MotorolaTech

Aanbevolen artikelen