Dinsdag 16 augustus 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
OnePlus 8 Pro

OnePlus 8 Pro beperkt leverbaar in Europa door tekort aan onderdelen

OnePlus kampt met een tekort aan onderdelen voor de OnePlus 8 Pro. De telefoon is daardoor de komende tijd beperkt leverbaar in Europa, schrijft de smartphonemaker op zijn website.
Door NU.nl

De OnePlus 8 Pro kwam midden april op de markt. Volgens de fabrikant was de initiële vraag naar de OnePlus 8 Pro "enorm" en de oorspronkelijke voorraad snel uitgeput. "We kampen nu met voorraadproblemen en willen onze spijt betuigen aan iedereen die heeft gewacht om het apparaat te kunnen kopen", aldus OnePlus.

Het niet bekend van welke onderdelen er op dit moment een tekort is, maar volgens de fabrikant kan het nog even duren voordat de telefoon weer op voorraad is. "De productiewereld is behoorlijk meedogenloos als het gaat om de levering van onderdelen. De levering van sommige componenten duurt weken", aldus het bedrijf.

De OnePlus 8 Pro daarom is de komende tijd minder goed verkrijgbaar. De telefoonfabrikant stelt als tussenoplossing wekelijks op een vaste dag een beperkte voorraad telefoons beschikbaar voor verkoop.


Lees meer over:
OnePlusTech

Aanbevolen artikelen