Beleef het derde seizoen van Stranger Things vanuit een nieuw perspectief, gebruik Reddit in een vernieuwde app en verbeter je privacy in Gmail.

Stranger Things 3: The Game

Stranger Things-fans hebben het nieuwe seizoen ongetwijfeld al gezien, maar met de komst van Stranger Things 3: The Game valt er weer genoeg te beleven in Hawkins. Het spel heeft een toepasselijk Super Nintendo-achtige grafische stijl, met grove pixels en houterige animaties.

Terwijl je het verhaal van het derde seizoen volgt, kruip je in de huid van alle bekende personages uit de serie, van Dustin tot Eleven. Ieder personage heeft zijn eigen kenmerken en wapens, wat voor de nodige variatie zorgt.

Je kunt het volledige spel ook samen met iemand anders spelen dankzij de coöperatieve multiplayermodus. Stranger Things 3: The Game is verkrijgbaar voor iOS en Android voor een eenmalig bedrag van 5,49 euro.

Download Stranger Things 3: The Game voor iOS (5,49 euro) of Android (5,49 euro)

Gekko Facturen

Voor veel zzp'ers geldt dat factureren niet bepaald hun hobby is, maar wel iets is dat ze iedere maand moeten doen. De app Gekko Facturen helpt je om het overzicht te bewaren.

Zo kun je in de app facturen opmaken en die direct naar klanten versturen. Zodra de rekening betaald is, wordt deze via de app verwerkt. Als de betaling langer op zich laat wachten, kun je bijvoorbeeld via WhatsApp een betalingsherinnering versturen. De app Gekko Facturen is gratis te downloaden voor iOS en Android.

Download Gekko Facturen voor iOS (gratis) of Android (gratis)

Apollo for Reddit

De populaire Reddit-app Apollo heeft zijn grootste update tot nu toe gekregen. De donkere modus heeft een uitgebreider 'puur zwart'-thema gekregen en de optie om privéberichten te sturen is compleet vernieuwd.

Ook is de app overzichtelijker geworden dankzij de optie om reacties in te klappen en automatisch berichten te verbergen als je ze gezien hebt.

Door het gebrek aan advertenties, de hogere snelheid en uitgebreide opties om de app af te stemmen op jouw voorkeuren is Apollo al jaren een goed alternatief voor de officiële Reddit-app op de iPhone. De app is gratis te downloaden, maar bevat in-appaankopen om alle functies te kunnen gebruiken.

Download Apollo for Reddit voor iOS (gratis)

Gmail

Gmail steekt een stokje voor trackers met een update voor de iOS-app. Een nieuwe instelling maakt het mogelijk om afbeeldingen in e-mails te blokkeren, totdat je toestemming geeft om ze te tonen.

Op die manier worden trackers die vaak in afbeeldingen verstopt zitten niet meer standaard toegelaten.

Deze trackers kunnen bijvoorbeeld aan de verzender van de mail laten weten wanneer en waar je de mail hebt geopend. Vooralsnog is de instelling alleen beschikbaar voor persoonlijke Gmail-accounts.

Download Gmail voor iOS (gratis) of Android (gratis)